victor wollaert

victor wollaert (fotograaf) zijn kracht ligt in journalistieke en commerciële reportages over bedrijfskundige en economische onderwerpen. Door zijn opleiding bedrijfskunde en ervaring als ondernemer bij JongeHonden, Syndesmo en Samobiel denkt hij makkelijk mee over onderwerp en invalshoek. victor fotografeert oa. voor NRCQ, Soigneur en Vers Beton en nam deel aan de 2014 editie van De Kracht van Rotterdam.

victor wollaert (photographer) focusses on editorial and commercial reportages in the area of business and economics. He has a background as entrepreneur at JongeHonden, Syndesmo and Samobiel. This expercience enables him to think along easily with subject and perspective. victor works for NRCQ, Soigneur and Vers Beton and took part in the 2014 edition of The Kracht van Rotterdam.

Portfolio: victor wollaert
     

Maker: Victor Wollaert; Doel: NRCQ; Onderwerp: kunst en antiek beurs Tefaf 2015 (van 13 tot en met 22 maart 2015 in het Mecc Maastricht). Voor NRCQ maakte ik een reportage over de beurs en haar bezoekers.

Prins Alexander - 0200-0400 - Victor Wollaert - klein

Maker: Victor Wollaert; Doel: NRCQ; Onderwerp: het produceren van kroketten bij Zeldenrijk snacks in Utrecht. Voor NRCQ maakte ik op 17 maart 2015 een reportage bij dit bedrijf, als onderdeel van de serie 'waar komt jouw kroket vandaan': het proces van koe tot kantine van een kroket van Hutten catering. Deze bedrijfscateraar is in 2014 uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Maker: Victor Wollaert; Doel: NRCQ; Onderwerp: Een bootcamp na werktijd voor medewerkers van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle a/d IJssel, georganiseerd door Spitssporten / First1 Bedrijfsfitness. Voor NRCQ maakte ik op 27 januari 2015 een reportage van deze activiteit, als onderdeel van een serie over sporten en werk, bedrijfssporten en vitaliteit.

Maker: Victor Wollaert; Doel: NRCQ; Onderwerp: de nieuwjaarsborrel van Rotterdam Partners op 6 januari 2015 in de Laurenskerk in Rotterdam. Deze foto met Joost Eerdmans en is onderdeel van een serie voor NRCQ over het fenomeen nieuwjaarsborrel of receptie.

Maker: Victor Wollaert; Doel: NRCQ; Onderwerp: AutoRAI 2015: onderdeel van serie kijken in kofferbakken / achterbakken