saskia wigbold

Waarom heb je je aangesloten bij een collectief?

De meerwaarde van een collectief is dat je de mogelijkheid en gelegenheid hebt om grotere gezamenlijke projecten te bewerkstelligen waaruit weer nieuwe ideeën en nieuwe inzichten ontstaan.

Voor welke (collectieve) opdrachtomschrijving loop je warm?

Ik loop met name warm voor opdrachten waarbij een beeldmaker zijn eigen expertise maximaal kan inzetten zodat je in staat bent elkaars werk naar een hoger niveau te tillen.

Wat is kenmerkend voor jouw werk?

Ik ben gespecialiseerd in het combineren van collages met digitale technieken. Mijn werk bevindt zich op het raakvlak van illustratieve vormgeving en kunst dat mooi in elkaar grijpt en leidt tot een eigenzinnig beeld.

saskia wigbold (illustrator) woont en werkt in Rotterdam. Ze is gespecialiseerd in collages in combinatie met digitale technieken. Dat leidt in haar werk tot een heel eigentijdse frisse stijl.
Daarnaast schrijft ze, geeft ze les in het kunstonderwijs en ontwerpt ze 3D-objecten die zich op het raakvlak bevinden tussen kunst en design.

saskia wigbold (illustrator) lives and works in Rotterdam. She specializes in collages with digital techniques. This results in her work to a very contemporary fresh style.
In addition, she writes, she teaches art education and she creates 3D objects that are located at the interface between art and design.

     

AVG

AVG

AVG

100 jaar Terbregge

Meer over het project; 100 jaar Terbregge

Leave a Comment

Required fields are marked *.